Updates

Og vinderen af Årets Resultalthelt er...

Henrik Povl Eriksen

Årets Resultathelt udnævnt, se hvem her. Torsdag d. 6 November afholdte Qeep konferencen Leading Strategy Execution, hvor ledere fra et bredt udsnit af virksomheder var samlet for at blive inspireret og udfordret.

Torsdag d. 6 november afholdte Qeep konferencen Leading Strategy Execution, hvor ledere fra et bredt udsnit af virksomheder var samlet for at blive inspireret og udfordret.

Et af konferencens højdepunkter var kåring af Årests Resultathelt 2014. Prisen gik til Henrik Povl Eriksen fra Type2Dialog. Henrik har gennem længere tid forsøgt at slå igennem som partner i virksomheden, og har i den tid han har arbejdet med resultatledelse udvist særlig dedikation til det at arbejde efter et personligt gennembrud og udlevet kerneværdierne i eksekveringsledelse inden for ambition, mod og udholdenhed. Henrik har løftet sit resultat med mere end 150 % i forhold til sin plan.

Henrik har i den grad brudt med tidligere komfortzone og til stadighed sat handling bag løfter – velvidende at han skulle bryde med ”Det jeg plejer at gøre - lig med at sætte høje mål og komme med gode forklaringer, når jeg ikke mødte dem” – Nu sætter han høje mål og når dem ved at sætte mål hver uge, ved at udfordre sig selv på eksekveringssiden, søge nye veje, ikke tage modstand som nederlag og tage ansvaret for tallene.
Tilbage